Delphine Boël en Koning Albert II. Boël weigerde een minnelijke schikking met Albert II voor ze in 2013 naar de rechter stapte.
Volledig scherm
Delphine Boël en Koning Albert II. Boël weigerde een minnelijke schikking met Albert II voor ze in 2013 naar de rechter stapte. © RV

Bemiddelingspoging tussen Delphine Boël en koning Albert in 2013 mislukt: “Verzegelde handgeschreven brief met erkenning is te vaag”

Enkele weken voor ze het juridische pad insloeg, weigerde Delphine Boël een minnelijke oplossing met Albert II. Dat melden Le Soir en Sudpresse vandaag. De bemiddeling voorzag in een verzegelde brief waarin Albert II erkende dat zij zijn dochter was, maar de brief mocht pas na de dood van de koning worden geopend.

32 reacties

  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    Een verzegelde brief, pas te openen na zijn dood ? En dan open doen en niets in staan zeker.
  • Danny Damiaens

    5 jaar geleden
    Ze heeft geen geld nodig,hare eerste vader heeft meer geld dan alberto.
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Dat Albert voorbeeld neemt aan François Mitterand, ooit president van Frankrijk. Die erkende zijn dochter wel en al heel vroeg met vele bezoeken en toen de pers er achter kwam zei hij : "Et alors." Ook op de begrafenis was ze er bij en niet ergens achteraan! Wat is een ex koning uiteindelijk waard als hij niet volwassen is of beperkt van geest is ???
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    hypocriet tot in de kist...….
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Hoelang is die zaak al bezig? Zegt veel over onze rechtbank!