Heritage Images / Getty Images
Volledig scherm
© Heritage Images / Getty Images

National Geographic kiest vrouwelijk genie voor derde seizoen van 'Genius'

Mary Shelley, de schrijfster van onder andere 'Frankenstein', zal het genie zijn wiens verhaal in het derde seizoen van 'Genius' aan bod komt. Eerder kwamen al Albert Einstein en Picasso aan de beurt in de reeks van National Geographic.

0 reacties

  1. BINNENKIJKER. Zo woont interieurarchitect Dorien uit ‘Blind Gekocht’: “Ik wou echt niet op een vuile werf kijken”
    PREMIUM

    BINNENKIJ­KER. Zo woont interieur­ar­chi­tect Dorien uit ‘Blind Gekocht’: “Ik wou echt niet op een vuile werf kijken”

    “Drie jaar hebben we in de tuin gewoond”, vertelt interieurontwerper Dorien Boven (40) over de verbouwing van haar eigen huis in Herentals. Liefst dertien ijzeren poutrelles creëren meer openheid in de fiftieswoning. En met simpele ingrepen, wist Dorien de leefruimtes tot fijne plekken om te toveren. In ‘Blind Gekocht’ richt ze huizen van kandidaten in, maar hoe ziet haar eigen thuis eruit? “Om geld te besparen, deden we zoveel mogelijk zelf”, verklapt ze tijdens een rondleiding.
  2. “In het begin stonden inwoners hier zeer sceptisch tegenover mij”: kijk binnen in restaurant van ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken
    Play
    Showbits
    1

    “In het begin stonden inwoners hier zeer sceptisch tegenover mij”: kijk binnen in restaurant van ‘Familie’-ac­teur Roel Vanderstuk­ken

    ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken (47) is ondertussen al een half jaar eigenaar van een eigen brasserie in Kontich. “Toen ik en mijn zakenpartner plots voor de gesloten deur stonden bij de zaak waar we altijd afspraken dachten we: dit kunnen we niet laten gebeuren ”, aldus Roel. “In het begin waren ze in Waarloos sceptisch, ondertussen voel ik me helemaal thuis", vult hij aan. Hoe betrokken is Roel bij de zaak? En heeft de extra job invloed op zijn rol in ‘Familie’? In deze Showbits kom je het te weten.