Hotel Botanic.© rr

Intens Smeedwerk viert jubileum: in zeven jaar tijd uitgegroeid tot toonaangevende naam

Malle, Pulderbos -

Founders Britt Gysbrechts (34) en Kristof Lenaerts (36) vieren op 25 april het 7-jarig bestaan van hun bedrijf Intens Smeedwerk. Wat begon als een bescheiden onderneming in Pulderbos is uitgegroeid tot een toonaangevende naam in smeedwerk op maat uit Malle.

Gestart in 2017 met slechts hen twee, werkt Intens ondertussen met een team van twaalf collega’s. De indrukwekkende groei van Intens Smeedwerk is niet onopgemerkt gebleven. In 2021 werden zij gevraagd voor het prestigeproject voor het 5-sterrenhotel Botanic Sanctuary in Antwerpen. Intussen zijn ze een veelgeprezen keuze onder (interieur)architecten en villabouwers.

Kristof en Britt in overleg.© Intens Smeedwerk

Om de snelgroeiende onderneming te kunnen huisvesten, verhuisde Intens Smeedwerk in oktober 2022 naar de Ambachtsstraat op het industrieterrein van Malle, een drukke maar strategische locatie. Vanuit de nieuwe locatie zijn ze nog beter in staat om hun klanten te bedienen met hoogwaardig maatwerk.

Wijnkasten op maat

Een van hun opvallende projecten in datzelfde jaar was de iconische wijnkast voor het museumcafé en fine dining restaurant Madonna, gelegen aan het Zuid in Antwerpen. Het succes van dit prestigieuze project was voor Britt en Kristof het startsein voor de verdere specialisatie in wijnkasten op maat.

© Intens Smeedwerk

Op 24 april viert Britt haar 34ste verjaardag, een dag voordat Intens Smeedwerk zijn 7-jarig bestaan viert. Het afgelopen decennium is voor het ambitieuze paar een ware reis geweest, waarbij ze niet alleen hun bedrijf hebben zien opbloeien, maar ook hun gezin hebben zien groeien. Britt, die slechts een maand zelfstandig ondernemer was toen ze zwanger werd van Marie-Lou (6), verwelkomde samen met Kristof ook de tweeling Raphaël en Mattéo, die in mei 2 jaar oud worden.

Ondanks hun drukke leven hebben Britt en Kristof nog geen plannen om het rustiger aan te doen. Momenteel zijn ze op zoek naar een gepassioneerde projectleider die de droom van Intens Smeedwerk mee verder wil helpen realiseren. Met hun vastberadenheid en toewijding beloven ze een boeiende toekomst voor hun bedrijf.

www.intens-interieur.be

Een zwembadwand© Intens Smeedwerk

Een wand in een badkamer© Intens Smeedwerk

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners