© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

© Karen Vanschoren

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Meisjes Palfit Paal laten van zich horen op eerste voorronde C-niveau

Op zaterdag 12 en zondag 13 januari trokken de meisjes van het toestelturnen van Palfit Paal naar Nazareth om de eerste voorronde van het C-niveau te openen.

Karen Vanschoren

Op zaterdag kwamen als eerste Lenthe Van Broekhoven en Lena Rabijns in actie in de categorie C10. In deze categorie behalen alle meisjes een medaille op basis van de behaalde punten. Lenthe en Lena gingen op deze eerste wedstrijd dan ook schitterend van start en namen allebei de zilveren medaille mee naar huis.

Nadien was het de beurt aan Luna Buvens en Kaat Bervoets in de categorie C11. Het eerste jaar met vrije oefeningen en alleen een ranking op provinciaal niveau en een open klassement. Nu was het geen Limburgs kampioenschap, dus alleen een open klassement. Daarbij werd Luna knap twaalfde en Kaat zestiende van de maar liefst 88 deelnemers!

Als laatste op deze zaterdag kwamen Evelyn Neuteleers en Kyara Schepers in actie in de categorie C18+. Voor Evelyn is deze categorie al enkele jaren van toepassing, maar voor Kyara was dit het eerste jaar bij de senioren. Allebei turnden ze een mooie wedstrijd: Evelyn werd tiende, Kyara dertigste.

Op zondag was als eerste het de beurt aan Fran Reynders. Zij wist de wedstrijd knap te openen en bemachtigde een mooie 55ste plaats in het open klassement. Na Fran kwam Gite Lucas in actie met een schitterende wedstrijd. Zij wist dan ook maar liefst eerste te worden in het open klassement!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer