Mats Rits vader van een kampioenenbaby? Zoontje Céril geboren meteen na zege van Anderlecht tegen Genk

Wat een timing. Mats Rits won zaterdagavond met 2-1 van RC Genk, nog geen 12 uur later was de Anderlecht-middenvelder vader van een tweede zoontje. Céril Rits kwam op zondagochtend ter wereld met een lengte van 49 cm en een gewicht van 2,79 kilogram. Het nieuws werd wereldkundig gemaakt met een mooie gezinsfoto op Instagram.

Baby Céril gunde Rits dus nog de wedstrijd tegen RC Genk want de weeën bij mama Lynn begonnen pas op zaterdagnacht en de middenvelder kon tijdig huiswaarts keren om dan ’s ochtends de geboorte niet te missen. Op zondagochtend kwam ook Georges Rits (1) zijn kersverse broertje bezoeken. De felicitaties op sociale media stroomden toen al binnen.

De vraag is nu of Céril Rits een kampioenenbaby wordt. In de volgende twee weken wordt duidelijk of Anderlecht de kampioentrofee in de lucht zal kunnen steken. Mats Rits zal volgende week tegen zijn ex-ploeg Club Brugge vermoedelijk op wolkjes loop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(jug)

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL