Grobbendonk - Tisselt B

Vierde Provinciale A Antwerpen

Grobbendonk wint thuis na spectaculaire ommekeer tegen Tisselt B

Tisselt B stond in de rust op een 0-2 voorsprong. Maar voordat de scheidsrechter het eindsignaal floot, zorgde Grobbendonk voor een ommekeer. Het team won het duel met 5-2 op zondag. Het was een bitter einde voor Tisselt B dat in de uitwedstrijd met lege handen achterbleef.

Bron: RBFA app

Tisselt B begon de wedstrijd goed en nam in de 10de minuut de leiding via Dario Maes. Arno De Heyn bracht in de 38ste minuut Tisselt B op 0-2. Direct na de rust verkleinde Robin Jacobs de achterstand voor Grobbendonk. Gilles Vervecken maakte in de 67ste minuut gelijk namens Grobbendonk. Robbe Orban bracht Grobbendonk op voorsprong in de 75ste minuut. Met nog zeven minuten te spelen voerde Yves Van Den Bosch de score verder op voor Grobbendonk. Zeven minuten later bouwde Grobbendonk de voorsprong uit naar 5-2. Jacobs passeerde nog een keer de doelman.

DOELPUNTEN: 10' Maes 0-1, 38' De Heyn 0-2, 51' Jacobs 1-2, 67' Vervecken 2-2, 75' Orban 3-2, 83' Van Den Bosch 4-2, 90' Jacobs 5-2.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.