Véronique Leysen
Volledig scherm
© Véronique Leysen

Véronique Leysen stopt met koffiebar Maurice: "Nieuwe uitdagingen lonken"

ShowbizzVéronique Leysen stopt met haar koffiebar Maurice, dat kondigde ze zopas aan op sociale media. De 32-jarige onderneemster opent binnen enkele maanden een nieuw restaurant in Antwerpen, 'Maman', in samenwerking met Dille & Kamille. 

2 reacties

  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    Gratis reclame?
  • Verstraeten Dirk

    6 jaar geleden
    een overnemer voor een zaak dat niet rendabel is.... goed zot....
  1. “Joost Klein heeft toegegeven dat hij vuistbeweging maakte naar cameravrouw”: politie geeft update over Songfestivalincident
    MUZIEK

    “Joost Klein heeft toegegeven dat hij vuistbewe­ging maakte naar camera­vrouw”: politie geeft update over Songfesti­va­lin­ci­dent

    De Zweedse politie heeft een update gegeven in het onderzoek naar het incident tussen Joost Klein en een cameravrouw in de backstage van het Eurovisiesongfestival. Volgens nieuwe informatie die het dagblad ‘Aftonbladet’ te weten kwam, heeft Klein toegegeven dat hij een vuistbeweging maakte richting de cameravrouw, zonder haar evenwel aan te raken. De kans dat het tot een effectieve aanklacht komt, is groot, klinkt het bij de politie.
  2. “Dit gaat me nog m’n hele leven achtervolgen”: ‘Milo’-acteur Mathias Mesmans neemt ons mee achter de schermen
    Play
    Showbits

    “Dit gaat me nog m’n hele leven achtervol­gen”: ‘Mi­lo’-ac­teur Mathias Mesmans neemt ons mee achter de schermen

    Met gemiddeld 480.000 kijkers per aflevering kan Camille Dhont (22) trots zijn op haar telenovelle ‘Milo’. “De reeks is het tweede best bekeken format op VTM GO”, tekent VTM op. “Daarmee scoort ‘Milo’ bijna even goed als ‘Familie’. We zijn dus zeer tevreden over de kijkcijfers”, voegen ze toe. Reporter Jarne trekt in deze Showbits zijn stoute schoenen aan en trekt naar de studio’s in Boortmeerbeek om enkele setgeheimen te onthullen. Posterboy en hunk van de reeks Mathias Mesmans (22) leidt hem rond. Komt er écht bier uit de tapkraan? Is het brood in Milo’s bakkerij te eten? Je komt het allemaal te weten.
  1. Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”
    Play
    Showbits
    9

    Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”

    Het heeft bijna 10 jaar geduurd, maar Sam Gooris (51) pakt nog eens uit met een nieuwe solosingle. Aan populariteit heeft de man geen gebrek, want met klassiekers als ‘Laat Het Gras Maar Groeien’, ‘Basketsloefkes’ en ‘Marijke’ draait de sympathieke zanger al jaren succesvol mee in de Vlaamse showbizz. “Met alle respect voor mijn collega’s, maar ik ben écht niet bezig met records, nominaties of hoeveel optredens ik per jaar heb. Ik vind het vooral super fijn dat ik na al die jaren nog steeds zoveel kansen krijg om op te treden”, vertelt hij. Onder impuls van zijn vrouwtje Kelly Pfaff, die al een tijdje zijn management verzorgt, is er nu de release van ‘Arrivederci’.
  2. Na berichten over “pesterijen”: niet alleen Miss USA geeft er de brui aan, ook Miss Teen USA stapt plots op
    Showbizz

    Na berichten over “pesterijen”: niet alleen Miss USA geeft er de brui aan, ook Miss Teen USA stapt plots op

    Een week nadat Miss USA Noelia Voigt (27) haar kroontje onverwachts ingeleverd heeft, heeft ook Miss Teen USA UmaSofia Srivastava (16) aangekondigd dat ze ermee stopt. Op sociale media gaf het jonge meisje aan dat haar “persoonlijke waarden niet meer passen bij de organisatie”. Voigt zelf liet weten dat ze deze “moeilijke beslissing” nam in het belang van haar mentale gezondheid.