© K. Deckers

© K. Deckers

thumbnail: null
thumbnail: null

Fietsen en Wandelen voor goede doel vanuit KRC Genk

Op zondag 24 juni vond de 28ste editie van Fietsen en Wandelen tegen kanker plaats, een organisatie van ie-net | VIK Limburg. Het goede weer was alvast van de partij, alsook meer dan 1.000 deelnemers, van een topeditie gesproken!

K. Deckers

Nieuw dit jaar waren de unieke bedrijfspassages. Twee partnerbedrijven van Een Hart voor Limburg, Steenfabrieken Vandersanden en KRC Genk, zetten hun deuren wagenwijd open, wat uiteraard voor een unieke beleving zorgde. Verder was er dit jaar ook uitgebreide kinderanimatie voorzien en konden de deelnemers na de inspanning genieten van een welverdiende barbecue. Anne-Marie Peumans, medewerker Een hart voor Limburg, mocht een cheque van 3.000 euro in ontvangst nemen.

Dankjewel aan ie-net en VIK Limburg voor jullie steun en natuurlijk ook aan alle aanwezigen! Noteer alvast 23 juni 2019 in jullie agenda, want dan vindt de 29ste editie plaats. Meer informatie op www.fietsenenwandelentegenkanker.be.

Foto van links naar rechts: Michael Leliaert, Maarten Denorme, Anne-Marie Peumans (Een Hart voor Limburg), Véronique Pluymers (vzw Kleine Prins) en Tom Duchamps

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer