Eva en Melissa op de vlasboerderij van Bert© VTM

“Powervrouw” Eva blikt terug op ‘Boer zkt vrouw’: “Ik zie het niet zitten om nog voor een man te zorgen”

In ‘Boer zkt. vrouw’ kiest vlasser Bert níet voor Eva. Al vindt ze dat zelf niet erg. “Mocht hij voor mij kiezen, had ik zelf aangegeven dat hij beter voor haar zou gaan”, klinkt het.

red

In ‘Boer zkt. vrouw’ is zo stilaan voor elke boer het uur van de waarheid aangebroken. Ook op de boerderij van vlasser Bert uit het West-Vlaamse Oeselgem zijn er keuzes gemaakt. De vlasboer koos Melissa om mee te gaan op romantische trip. Geen tranen bij Eva, volgens Bert “een powervrouw”. Misschien niet meteen waarnaar Bert op zoek is? “Op de boerderij had ik snel door dat het niet zou matchen”, zegt Eva daar zelf over in Dag Allemaal. “Ik zie het niet zitten om nog voor een man te zorgen. Het is niet zo moeilijk om zelf je was te doen, toch? Terwijl Bert... Hij laat zich graag bedienen, is wat van de oude stempel.”

Bert woont met zijn twee broers samen op hetzelfde terrein als hun ouders. “Hij wist zijn eigen glazen en borden niet eens staan.” Ze zegt het niet als een sneer naar hem toe, benadrukt ze, “want hij werkt ongelofelijk hard”. Maar hotel mama is niet aan Eva besteedt. Of de rustige, zorgzame Melissa en Bert dan wel een goede match vormen? Afwachten.

INFO ‘Boer zkt vrouw’, VTMGO en elke zondag om 20.00 uur op VTM

Bert koos voor Melissa© VTM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER