Boogschieten was een van de activiteiten in het benefietweekend.© ram

Benefiet voor Sanne levert 24.000 euro op

Merksplas -

Schapenboerderij en hoevewinkel Het Vaneleke in Merksplas kan terugblikken op een geslaagde benefiet voor medewerker Sanne Geerts.

Sanne werkte negen jaar als vaste medewerker bij Vaneleke. Na een kaakoperatie kreeg ze een herseninfarct, waardoor haar nog een lange revalidatie te wachten staat. Om de medische kosten te helpen dragen, startte Het Vaneleke de benefietactie ‘Een hart voor Sanne’. Die startte in het paasweekend met de verkoop van bloemen en kaarsen. Op 11 en 12 mei vond bij Het Vaneleke een benefietweekend plaats met activiteiten voor jong en oud. “In totaal heeft de benefietactie 24.054 euro opgebracht”, zegt Nele Bellens van Het Vaneleke. “Het rekeningnummer wordt nog niet afgesloten, dus giften zijn nog steeds mogelijk. Iedereen mag zeker zijn dat met het geld enkel nuttige dingen voor Sanne worden gekocht.”

LEES OOK. Het Vaneleke start benefietactie voor revalidatie van medewerkster Sanne

“Mijn man Koen en ik hebben het initiatief genomen voor het benefiet, maar zonder alle hulp van vrijwilligers en sympathisanten was het nooit gelukt. We zijn iedereen heel dankbaar. In de voorbereidingsperiode konden we steeds rekenen Peter Geerts en Lea Jansen, zij hebben ook enorm veel tijd in het project gestoken.” (ram)

Nele Bellens en Sanne Geerts.© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners