© Koen Nijsen

© Koen Nijsen

© Koen Nijsen

© Koen Nijsen

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

63 Bocholtenaren bezoeken kerstmarkten in Duits Bocholt

Op zaterdag 1 december stapten 63 Bocholtenaren op de bus voor een blitzbezoek aan hun partnerstad. In Duits Bocholt bezochten ze twee kerstmarkten en konden ze naar hartenlust kerstshoppen.

Koen Nijsen

Jammer dat er twee zieken te betreuren vielen, anders waren ze met 65 geweest, de Bocholtenaren die ingingen op het aanbod van de gemeente en Toerisme Bocholt voor een daguitstap naar Duits Bocholt. Na een vlekkeloze busrit van iets meer dan twee uur, arriveerden de Weihnachts-vrienden aan het Textilwerk in hun partnerstad. Daar werden ze opgevangen door plaatsvervangend burgemeester Elisabeth Kroesen met een lekkere kop koffie. In het museum van het Textilwerk bezochten ze de kleine kerstmarkt met handgemaakte artikelen van Bocholter amateurskunstenaars.

Daarna ging het naar het centrum van Bocholt, waar op het plein voor het historische stadhuis de traditionele kerstmarkt stond opgesteld. Of ze veel kerstgeschenken gekocht hebben, heeft ondergetekende niet kunnen achterhalen, wel dat ze menig Glühweintje hebben gedronken en dat alle deelnemers tevreden waren over de daguitstap.

Volgend jaar organiseert de gemeente in oktober weer een tweedaags bezoek aan de kermis: houd dus Bocholt Maggezien in het oog!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer