© rr

Lewis Hamiltons bizarre kantjes volgens ex: dubbele persoonlijkheid, bezitterig over toilet en uit op triootjes

Regerend wereldkampioen Formule 1 Lewis Hamilton zou bizarre, nare karaktertrekjes hebben. Dat verklaart zijn ex-vriendin Veronica Valle. Het 26-jarige model beweert dat hij nogal rare toiletgewoontes heeft en gek wordt als iemand een grote boodschap doet op één van zijn persoonlijke wc’s. Hij was in het begin zeer lief tegen haar, maar liet al snel zien dat hij twee persoonlijkheden heeft. Hij heeft last van moodswings en kan plotseling uitvliegen op willekeurige momenten. Hij zou ook enkel uit zijn op seks en polste geregeld of ze geen triootjes zag zitten met andere vrouwen.

sbn

De 33-jarige F1-piloot was in 2015 drie maanden in een relatie met het glamourmodel Veronica Valle. Hij nam haar mee op vakantie naar het Caraïbische eiland Barbados, waar hij constant omringd was door een grote groep vrouwen. Hij bleek eerst charmant, maar Valle merkte snel op dat zijn gedrag veranderde. Ze haalt nu in de Britse tabloid the Sun uit naar haar ex-vriendje. Ze beweert dat Hamilton een vreemd, dubbel karakter heeft met bizarre kantjes. “Hij is een soort Jeckyll en Hyde. Hij heeft plotse moodswings en die kwamen er soms gewoon omdat iemand een verkeerd toilet had gebruikt”, aldus Valle.

© Instagram

Ook vertelt ze onder meer over een paar opmerkelijke voorvallen waar Hamilton erg kwaad wordt als iemand op zijn persoonlijke wc een grote boodschap doet: “Tijdens een vlucht met zijn privéjet naar New York ontstak hij eens in een ongelofelijke colère. Omdat hij erachter was gekomen dat de piloot de wc van het vliegtuig had gebruikt. Die man zou hij vlug ontslaan! Iedereen weet dat ze in mijn jet geen gebruik mogen maken van het toilet, riep hij toen kwaad. Met dat wc-gebruik had hij echt een probleem. Zo werd hij plots ook eens heel kwaad op mij toen ik in zijn villa in Zuid-Frankrijk het verkeerde toilet had gebruikt. Ik mocht alleen maar naar dat van de gasten gaan, niet naar het toilet dat zich naast de keuken bevond. Hij vroeg me ook waarom het zo lang duurde... heel bizar.”

Hij stuurde regelmatig lachend aan op triootjes met andere vrouwen. Op vakantie in New York kwamen ze op een feestje Amerikaans actrice en model Karrueche Tran tegen, de ex van zanger Chris Brown. Op het feestje zou Hamilton Valle links hebben laten liggen en haar totaal geen aandacht hebben geschonken: “Terwijl Lewis me die avond straal negeerde, kwam Tran kwam me zeggen dat ik er knap uitzag.” Ze hoorde daarna dat Hamilton wel een onderonsje zag zitten met de twee modellen: “En wat later vroeg iemand me of ik een triootje met Karrueche zag zitten. Ik zei natuurlijk meteen nee. Daar doe ik niet aan mee.”

© Instagram

Na 3 maanden was het sprookje tussen het koppel uit. Valle vertelt ook dat ze vaak voor schut werd gezet door hem en dat hij zeer grof uit de hoek kon komen. “Wanneer ik als eerste iets om te eten pakte, zei hij: bekijk jezelf eens, je ziet er zo dik uit. De mensen die erbij waren, lachten me uit en ik voelde me slecht.” Ook schold de F1-piloot haar uit voor Oompa-Loompa (uit Sjakie en de Chocolade fabriek) omwille van haar spray tan: “Wauw je ziet er zo shiny uit dat je op een Oompa Loompa lijkt.”

Hamilton bleef Veronica Valle ook na de breuk uitnodigen voor tripjes in Barbados. Maar ondertussen veranderde ze haar nummer, volgens haar bleef Hamilton haar enkel meevragen omdat hij uit was op seks.

© Instagram

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer