Direct naar artikelinhoud
NieuwsChild Focus

Heidi De Pauw stopt bij Child Focus en wil ‘competenties inzetten voor andere projecten’

Heidi De Pauw.Beeld Nadia El Makhfi

Heidi De Pauw vertrekt na ruim twaalf jaar als CEO bij Child Focus, de Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen. Dat kondigt ze zelf aan in een persbericht. Nel Broothaerts volgt haar op.

Heidi De Pauw heeft volgens een persbericht haar “wens geuit om haar loopbaan een nieuwe richting te geven en haar competenties in te zetten voor andere projecten”.

“Ik heb mijn rol steeds met passie en toewijding vervuld”, zegt De Pauw. “Wetende dat elk besluit, elk project, elke samenwerking was doordrenkt met het diepe geloof dat we iets waardevols en wezenlijks deden voor de meest kwetsbaren in onze samenleving: onze kinderen. Het is met vertrouwen in de toekomst dat ik Child Focus achterlaat.”

De raad van bestuur van Child Focus heeft Nel Broothaerts aangeduid als opvolger van De Pauw. Broothaerts werkt al zeventien jaar bij Child Focus en is er momenteel directeur preventie en ontwikkeling. “De fundamenten zijn gelegd en we gaan hierop voortbouwen om onze impact nog verder te vergroten”, zegt ze. “De uitdagingen waar wij en onze maatschappij voor staan, zijn nog steeds gigantisch.”

De Pauw blijft nog in functie tot 31 augustus.