Topmodel Bella Hadid lanceert haar eigen parfummerk

© Ôrebella

Het Amerikaans-Nederlandse topmodel Bella Hadid (27) lanceert met Ôrebella — uitgesproken als aurabella — een eigen parfumlijn. De producten in het gamma zijn ontwikkeld met essentiële oliën en moeten de geparfumeerde huid tegelijk hydrateren.

Hanne Vandenweghe

Bella Hadid droomde al jaren van een eigen parfumlijn omdat ze zich graag bezighoudt met het mengen van essentiële oliën. “Ik denk dat deze oliën niet alleen de natuurlijke geur van je naar boven halen, maar ook kalmte en een gevoel van uniekheid aan je dag kunnen toevoegen”, zei ze daarover in een interview.

Die interesse leidde in 2022 tot het oprichten van haar merk. Vandaag, na vijf jaar sleutelen aan de samenstelling, pakt Bella uit met drie parfums waarin essentiële olie is verwerkt. Window2soul, Salted muse en Blooming fire zijn respectievelijk samengesteld op basis van bloemige, houtachtige en tropische tonen.

Bijzonder: voor je de alcoholvrije parfums kan gebruiken, moeten de flesjes goed worden geschud. Zo komen de verschillende olie- en geurlagen samen. “Ik wilde iets op de markt brengen dat mensen nog niet eerder hadden gezien”, vertelt ze aan WWD. Hadid voegt eraan toe dat haar producten ook een hydraterend effect hebben op de huid.

De geurtjes zijn vanaf 2 mei te koop via orebella.com. Prijzen schommelen tussen 32 euro voor 10 ml en 93 euro voor een flesje van 100 ml. In de nabije toekomst komen er wellicht nog andere parfums en huidverzorgingsproducten bij in het gamma.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer