De app Yellow van Bonte Games
Volledig scherm
De app Yellow van Bonte Games © RV

De app van deze Vlaming is zó verslavend dat 5 miljoen mensen hem al hebben gedownload

Puzzelen krijgt een heel andere dimensie met de app Yellow op je smartphone. Met ruim 5,5 miljoen zijn ze ondertussen, de smartphonegebruikers  wereldwijd die hun scherm wel eens ‘tappend’ en ‘swipend’ met het Belgische spelletje helemaal geel trachten te krijgen. “Het succes? Dat zit hem wellicht in de eenvoud”, zegt de Oost-Vlaamse ontwikkelaar Bart Bonte.

15 reacties

  • Frank De Witte

    5 jaar geleden
    Amper een half miljoen Apple gebruikers? Is het een moeilijk spel misschien :-)
  • Ludo Wouters

    5 jaar geleden
    Waar is de tijd dat we schaken deden als spel?
  • Jean De Grande

    5 jaar geleden
    En dan maar klagen dat ze o zooo hard moeten werken. Ja, spellekes spelen in de baas zijn tijd.
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Puur tijdverlies!
  • Carla Desmet

    5 jaar geleden
    Juist gedownload en zoals het in het artikel staat : is gratis app.
  1. RECONSTRUCTIE. “Huilende collega’s op het toilet” maar ook 88% tevreden medewerkers: dit is het échte verhaal van de open oorlog over “toxisch leiderschap” bij VRT
    PREMIUM
    10

    RECONSTRUC­TIE. “Huilende collega’s op het toilet” maar ook 88% tevreden medewer­kers: dit is het échte verhaal van de open oorlog over “toxisch leider­schap” bij VRT

    En plots ging het in het Vlaams Parlement niet meer over Bart De Pauw en VRT-baas Frederik Delaplace. Tijdens de discussie kregen acht parlementsleden een anonieme brief over een ándere zaak, die draait rond de Redactie Jong, die onder meer jongerenjournaal ‘Karrewiet’ maakt. In het kort: op de redactie woedt een open oorlog over de VRT Jong-chef en haar “favoritisme, pestgedrag en discriminatie”. De HLN-onderzoeksredactie sprak met verschillende getuigen en reconstrueerde het verhaal achter de nieuwe heisa.
  2. Nieuw op 1 april: minimumloon stijgt boven de 2.000 euro bruto, nieuwe voorrangsregels in kinderopvang

    Nieuw op 1 april: minimum­loon stijgt boven de 2.000 euro bruto, nieuwe voorrangs­re­gels in kinderop­vang

    Nieuwe maand, nieuwe regels: dat is ook in april het geval. Zo verhoogt op 1 april het minimumloon in ons land, en gaat het voor het eerst boven de 2.000 euro bruto. Volgens de christelijke vakbond ACV zien zo 80.000 werknemers hun loon verhogen. En in de gesubsidieerde kinderopvang in Vlaanderen treden vanaf 1 april nieuwe voorrangsregels in werking. Er wordt meer voorrang gegeven aan werkende ouders. De omstreden maatregel zal wel worden aangevochten bij het Grondwettelijk Hof. Een overzicht.