Sonja Kimpen en haar mama
Volledig scherm
Sonja Kimpen en haar mama © rv

Sonja Kimpen moet afscheid nemen van haar mama

ShowbizzSonja Kimpen (59) heeft afscheid moeten nemen van haar mama, de meldde de gezondheidscoach maandag zelf op Facebook. 

1 reactie

  • Rudi Geirnaert

    6 jaar geleden
    Veel sterkte in deze donkere dagen Sonja .
  1. Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 1. Hugh Jackman: “Ik praat nu plots met mensen die ik al 10 jaar niet zag”
    PREMIUM
    Celebrities

    Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 1. Hugh Jackman: “Ik praat nu plots met mensen die ik al 10 jaar niet zag”

    Hollywood beleeft bijzonder bange dagen. Zowat alle opnames liggen lam en filmreleases worden uitgesteld. Nooit eerder was het zó stil in de Entertainment Capital of the World. Waar, hoe en met wie brengen de Hollywoodsterren hun lockdown door? Dat kom je in deze nieuwe reeks te weten. Vandaag spreekt onze Hollywoodredactrice Kristien Gijbels met ‘The Greatest Showman’ Hugh Jackman. De Australische acteur, die wereldberoemd werd door zijn rol als X-Men Wolverine, brengt zijn dagen door in zijn appartement in New York: “De eerste keer in drie weken dat ik fatsoenlijke kleren draag.”
  2. INTERVIEW. Chris Hemsworth en Jeremy Renner over ‘Avengers: Endgame’: “Ik voelde me belachelijk toen ik mijn kostuum voor de eerste keer aanhad”
    Film

    INTERVIEW. Chris Hemsworth en Jeremy Renner over ‘Avengers: Endgame’: “Ik voelde me belache­lijk toen ik mijn kostuum voor de eerste keer aanhad”

    Terwijl de gebroeders Russo nog keihard aan het werk zijn om de montage van ‘Avengers: Endgame’ op tijd af te krijgen, zijn de hoofdrolspelers al volop bezig aan de perstour. Gelukkig zien Chris Hemsworth (35) en Jeremy Renner (48) het één week voor de wereldpremière allemaal goedkomen: “Het is ongezien hoe goed geolied en ongedwongen de regisseurs te werk gaan.”