School neemt afscheid van overleden model: “Ze was oogverblindend mooi, maar ze was nog zoveel meer dan dat”

Op de school van Dominique Lousberg, het 22-jarige Nederlandse model dat zondagavond om het leven kwam bij een botsing met een spookrijder in Roermond, is woensdagmiddag een herdenkingsplek ingericht. Studenten kunnen daar een persoonlijke boodschap achterlaten.

Medewerkers van de opleiding hebben zich bovendien over een in memoriam gebogen, meldt Omroep Brabant. Daarin is beschreven hoe bijzonder de vierdejaarsstudente International Lifestyle Studies voor de school was.

“Je kon moeilijk om Dominique heen”, klinkt het. “Ze was oogverblindend mooi. Maar ze was nog zoveel meer dan dat. Wij hebben Dominique leren kennen als een leergierige en ambitieuze student met een duidelijke visie. Iemand die bereid was om hard te werken voor haar dromen.”

De medewerkers sluiten de herdenkingstekst af met het gegeven dat Dominique gemist zal worden. “Dominique, je had de wereld zo veel te bieden. Maar waar je nu ook precies bent, we weten zeker dat je het ook daar helemaal gaat maken.”

LEES OOK: Twee doden bij zwaar ongeval met spookrijder in Roermond

Model

Dominique was danseres, actrice en model. De Tilburgse werkte onder meer voor klanten als Samsung, Holland Casino, de Bijenkorf en Pathé Bioscopen. Een van de hoogtepunten in haar prille loopbaan is de rol die Dominique vertolkte in de clip van rapper Armoo.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer