Transfer is rond: Lokeren huurt Musona van Anderlecht

© Inge Kinnet

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

De transfer van Knowledge Musona van Anderlecht naar Lokeren is woensdag rond geraakt. De Waaslanders huren de Zimbabwaanse aanvaller tot het einde van het seizoen van paars-wit.

dvd, md

Knowledge Musona werd deze zomer door Coucke en Devroe van Oostende naar Anderlecht gehaald, maar kon nooit overtuigen in het Astridpark. Hij kwam amper tien wedstrijden in actie, waarin hij één keer scoorde.

Bij Lokeren hopen ze dat 28-jarige aanvaller zijn uitstekende vorm van bij KV Oostende zal terugvinden. Tussen 2014 en 2018 was hij aan de kust in 112 matchen goed voor 41 doelpunten en 18 assists. Lokeren haalde gisteren ook al centrumspits Jakub Reznicek binnen.

Zie ook:

Musona mag spelen tegen Anderlecht

“Zijn uitleenbeurt aan Sporting Lokeren betekent een win win situatie voor alle partijen. Sporting Lokeren hoopt met hem vooral aan offensieve slagkracht te zullen winnen”, zegt Lokeren in een persbericht.

“Sporting Lokeren heeft een zware inspanning gedaan met het aantrekken van deze speler. Het is dan ook de bedoeling dat hij maximal rendeert tijdens de resterende 9 wedstrijden van de reguliere competitie, inclusief tegen Anderlecht. Ook tijdens de Play Offs zou hij ons nog goede diensten kunnen bewijzen. Sporting Lokeren gaat er nu alles aan doen om hem tegen zaterdag speelgerechtigd te krijgen.”

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen