Jennifer Aniston en Brad Pitt waren enkele jaren hét droomkoppel van Hollywood.
Volledig scherm
Jennifer Aniston en Brad Pitt waren enkele jaren hét droomkoppel van Hollywood. © Archrief EPA

Komen Jennifer Aniston en haar ex-man Brad Pitt toch weer bij elkaar?

ShowbizzIn de Verenigde Staten wordt door showbizzmedia volop gespeculeerd over een mogelijke hereniging van de onlangs gescheiden 'Friends'-actrice Jennifer Aniston (49) en haar ex-man Brad Pitt (54). Aniston en Pitt gingen in 2005 na een huwelijk van vijf jaar uit elkaar, maar volgens de jongste geruchten houdt Jennifer nog steeds zielsveel van Brad die in 2016 scheidde van Angelina Jolie. 

6 reacties

  • Nicole Gyselinckx

    6 jaar geleden
    Oude liefde roest niet !!
  • Joke T'Joen

    6 jaar geleden
    Waar rook is,is vuur ...
  • RDC RDC

    6 jaar geleden
    ik denk dat ze alle 4 een nieuwe 10-jaar jongere partner gaan hebben... in de hoop hun naambekendheid te geven .... want dat is hollywood.
  • gudrin quae

    6 jaar geleden
    is dat een foto van Jen?? Haar gezicht wordt langzaam onherkenbaar.
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Serieus, wat kan het prive van anderen ons schelen/fascineren?
  1. Suri Cruise is officieel 18, en dat is geen goed nieuws voor Scientology: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader”
    PREMIUM
    Celebrities

    Suri Cruise is officieel 18, en dat is geen goed nieuws voor Scientolo­gy: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader”

    Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes (45), is donderdag 18 geworden. Het meisje floreert op alle gebieden, en toont dezelfde creativiteit als haar ouders. Heeft daar, behalve genetisch, absoluut geen aandeel in: papa Tom (61), die al 11 jaar alle contact met haar weigert. Hoe zal hun relatie veranderen nu Suri meerderjarig is? En wat met de invloed van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood.
  2. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.