Van plezierritjes met de Ferrari naar het truckersbestaan, wat is er aan de hand met miljonair Harry uit ‘The Sky is the Limit’?

© ego

Hij werd bekend in ‘The Sky is the Limit’ als selfmade miljonair, maar kijkers van de online serie ‘De Gelukzoekers’ zagen Harry De Visscher nu niet meer in zijn Ferrari rondrijden, maar werken in het magazijn van de frituurgroothandel van Jan Trappeniers.

nkdr

Harry De Visscher (51) maakte fortuin met de verkoop van zijn bedrijf ‘National Paintball Games’, het runnen van zijn evenementenpark Pitstop en zijn eigen café. Ook met dat café stopte hij ondertussen: “Altijd ’s nachts leven tussen dat jong geweld: ’t is genoeg geweest”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

En aangezien het in de winter tamelijk kalm is in Pitstop, klust Harry bij in het magazijn van Jan Trappeniers. “Ik heb intussen mijn rijbewijs voor vrachtwagens behaald, dus binnenkort ga ik ook de baan op. Ik werk van zes uur ’s ochtends tot twee uur ’s namiddags.” Niet omdat hij in geldnood zit, zo voegt hij er snel aan toe, maar hij wil er in de kalme periode van Pitstop toch financieel niet op achteruit gaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen