AP
Volledig scherm
© AP

Apple-event van september komt eraan: nieuwe iPads, iPhones, Macbook én eigen draadloze oplader verwacht

Het is toch altijd weer uitkijken naar het nieuwe Apple-event. Voor de nakende editie in september gokt Cult of Mac op de voorstelling van drie nieuwe iPhones, twee nieuwe iPads en een instap-Macbook. Dat is niet zomaar een wilde gok, maar ook geen zekerheid.

23 reacties

  • Bram Vlassenroot

    6 jaar geleden
    uh niemand verplicht je om Apple te kopen he en zeker niet dit artikel te bekijken... iPhone (Johan) word NIET gemaakt voor 70 euro. want ze moeten al 20% afgeven aan samsung voor hun scherm dus nopppppp
  • Gilles Standaert

    6 jaar geleden
    je koopt wat je wilt. maar niemand die merkt hoe een merk, je bepaalde technologie ontzegt opdat je andere zaken extra moet kopen? geen audio jack, dus je moet specifieke oortjes kopen. geen IR dus je moet een extra ontvanger/zender kopen. ik kan met mijn gsm alle IR gestuurde apparaten in mijn huis besturen, en zelfs daarbuiten.
  • Jurgen De doncker

    6 jaar geleden
    Erwin 899 voor een telefoon is gewoonweg veel te veel, je doet met je geld wat je wil maar ik ga liever een weekendje genieten met de kids dan zoiets te kopen . Ze hebben mensen mijn inziens het gevoel gegeven dat dit normale bedragen zijn . Prijs kwaliteit kan je dit nooit verantwoorden. Want zijt nu eerlijk veel mensen gebruiken enkel hun smartphone om te bellen , chatten en internetten...
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Johan alles wat je koopt kost veel en veel minder dan om het te maken. Maar betere en top merken betaal je nu eenmaal duurder. Maar als jij dat niet wilt betalen is uw recht. Ik koop altijd Apple. En werk ermee tot hij stuk is. Mijn iPhone6 is nu iets meer dan 3 jaar oud. En zen 899 euro was dat waard.
  • Johan Van Biesen

    6 jaar geleden
    De I-Phone X kost minder dan 70$ om te maken, dat is de prijs die Apple betaalt aan de fabriek, en waarom iemand dan 1000$ neertelt voor dat product te kopen begrijp ik niet.