Op het terrein achter woonzorgcentrum Amandina opent op 16 mei een gezellige markt.© Amandina

Woonzorgcentrum Amandina viert eerste decennium met braderie

Wuustwezel -

Tien jaar al zet woonzorgcentrum Amandina in Gooreind zich in voor ouderen en viert dat met een feestelijke braderie op donderdag 16 mei. Het terrein achter het centrum wordt van 14 tot 17 uur omgetoverd tot een gezellige markt.

“Op de markt staan kraampjes met kleding, schoenen, fruit, snoep, cadeauartikelen en bloemen. Bij de cafetaria zetten we een foodcorner op met heerlijke lekkernijen zoals pizza, hotdogs en ijs”, schetst Odette Sanspeur, Hoofd ELA en vrijwilligerswerking.

“Merris Music & Hedwig Van Roy zorgt voor livemuziek, zowel op het achterterras als op een tijdelijk terras aan de zijkant. De braderie staat opgesteld in de buitenlucht. We zetten wel extra tenten die zowel voor schaduw als beschutting zorgen, afhankelijk van het weer.”

LEES OOK: Zorgcentrum Amandina hoopt tiende verjaardag te bekronen met eigen rolstoelpad: “Dat zou pas een cadeau zijn”

Toerisme Wuustwezel organiseert drie geleide wandelingen door het prachtige domein. Inschrijven is vereist en kan bij het onthaal van het woonzorgcentrum. In de fotobooth in de inkomhal kunnen bewoners met hun familie op de foto.

Iedereen is op 16 mei welkom op de braderie. “Het is wel belangrijk op te merken dat het geen opendeurdag is. Wie dan geen bewoner bezoekt, wordt vriendelijk verzocht om niet naar de afdelingen te gaan.  (ella)

Woonzorgcentrum Amandina, feestelijke braderij op 16 mei van 14 tot 17 uur, Bredabaan 737 in Gooreind.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners