© Photo News

Sander Berge staat 80 minuten op het veld in oefenpartij tegen Westerlo

KRC Genk en Westerlo werkten vrijdag een oefenwedstrijd achter gesloten deuren af. Het gelegenheidsteam van de eersteklasser won het pleit na een kansarme wedstrijd met 1-0. Een doelpunt van Ismael Saibari, die deel uitmaakt van de U18.

rco/svc

Genk-trainer Philippe Clement noemde het een “evenwichtige wedstrijd”, die door het ontbreken van automatismen niet hoogstaand was. Opsteker was wel dat Sander Berge de voorziene 80 minuten volmaakte. Een nieuwe stap vooruit in de opbouw naar play-off 1. Het is nu afwachten of de Noor de inspanningen zonder reactie verteert. Pechvogel van de dag was Zinho Gano. De spits incasseerde voor rust een trap op de kuit en moest zich na een uurtje veiligheidshalve laten vervangen.

Bij Genk gaat de riem er nu af tot dinsdag. Dan worden de beschikbare A-kernspelers weer op training verwacht. Genk begint op zaterdag 30 maart aan play-off 1 met een thuismatch tegen Anderlecht.

Genk kwam als volgt tussen de lijnen: Vukovic (46’ Vandevoordt), Seigers, Dewaest, Lucumi, Borges, Berge (80’ Adewoye), Lambrix, Ito, Fiolic, Leveh (60’ Saibari), Gano (55’ Paesen).

Doelpunt: 84’ Saibari 1-0.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer