Elke v.d.V. heeft volgens het Openbaar Ministerie geluk gehad dat de vlucht met slechts twee uur vertraging eindigde op Schiphol.
Volledig scherm
Elke v.d.V. heeft volgens het Openbaar Ministerie geluk gehad dat de vlucht met slechts twee uur vertraging eindigde op Schiphol. © Wiki Commons

Dronken Nederlandse (21) krijgt geen alcohol meer en verstoort twee uur lang vlucht in Canada

Een 21-jarige vrouw uit Nederland is in Canada veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie weken wegens het verstoren van een Air Canada-vlucht. De werkloze Elke v.d. V. moet ook een boete van een paar duizend euro betalen. Toen ze vernam dat ze geen alcohol meer kreeg, maakte ze zoveel kabaal dat het vliegtuig zelfs een tussenlanding moest maken, melden Canadese media.

23 reacties

  • William Bonny

    6 jaar geleden
    Ik ben ook van mening, dat er op luchthavens en in vliegtuigen, een totaal alcohol verbod moet gelden. T is gewoon ontoelaatbaar dat er enkele 10 tallen passagiers blootgesteld worden in de lucht aan de gevaren van 1 zatte idioot.
  • Angelo Cabooter

    6 jaar geleden
    Naast die 3 weken gevangenisstraf en de boetes, had ze op de zwarte lijst moeten staan voor 1 jaar!!!!!!!!! En sinds wanneer mag je drank meedoen aan boord van het vliegtuig???????
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    21 jaar, werkloos, alcoholist en nu ook een strafblad... Kind, maak toch eens iets van je leven!!!
  • mike vanginderen

    6 jaar geleden
    Maar kunnen ze die gewoon met een paar mensen vastbinden en de mond snoeren?
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Wanneer gaat men eindelijk alcohol verbieden op luchthavens en vliegtuigen? Niets dan lastige dronken klanten. Of kunnen sommigen zelfs geen dag zonder alcohol misschien? Hoog tijd dat er een verbod komt.