Google
Volledig scherm
© Google

Limburgers dreigen dupe te worden van betonstop: "Probleem zijn de twee grote criteria"

BinnenlandVlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege (CD&V) brengt vandaag haar langverwachte Beleidsplan Ruimte Vlaanderen (BRV) naar de ministerraad. Zelfs als de Vlaamse regering het ontwerp fors zou bijsturen, dreigen 240.000 Limburgers daar de dupe van te worden. Dat schrijft Het Belang van Limburg vandaag.

35 reacties

  • willem coopman

    6 jaar geleden
    Is Limburg niet voor Vlaanderen wat Wallonië voor België is? Steeds geklaag en gezaag, geen bloesems, geen appels, geen treinen, geen bussen, altijd doen ze alsof ze e slechtsbedeelden zijn! Kom dan maar eens naar Zuid-West-Vlaanderen, dan zie je pas wat stiefmoederlijke behandeling is... Maar hier hoor je niet klagen, hier wordt gewerkt in plaats van te mekkeren, maar voor de rest van het land zijn we dan ook maar povere boeren!
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    De grootgrondbezitters gaan hier gouden zaken doen,het staat in de sterren geschreven.De kleine man zal weeral betalen!
  • birgit vanderest

    6 jaar geleden
    niet alleen voor de Limburgers is de beton stop geen goede zaak, de beton stop zorgt ervoor dat ons dorpje geen pleintjes met een boom meer heeft, elke m² is men aan het volstouwen met appartementsblokken, die blijven leegstaan, niemand wil er wonen. binnenkort zitten we hier ook met overstromingen als het eens iets harder regent! beton laat geen water door, beton heeft ons geen zuurstof beton geeft ons geen groen, geeft ons in feite niets dan ellende. .
  • Marc LInden

    6 jaar geleden
    Wanneer je geld voor reconversie gebruikt om een voetbalploeg te bevoordelen
  • Michael Dimers

    6 jaar geleden
    Betonstop ??? Maar dan ook dadelijk een stop aan de grenzen van al die illegalen, migranten en andere profiteurs.