VTM
Volledig scherm
© VTM

Kate en William tonen pasgeboren prins aan de wereld: "Bedankt voor goede zorgen en warme wensen"

RoyaltyKate Middleton (36), de vrouw van de Britse prins William (35), is vandaag bevallen van een zoon. Dat meldde Kensington Palace vanmiddag. Het is het derde kindje voor Kate en William, na George (4) en Charlotte (2). De wereldpers heeft vol ongeduld gewacht op de eerste beelden van de ouders en het prinsje. Rond 18.00u plaatselijke tijd (19.00u bij ons) was het dan eindelijk zover. 

37 reacties

  • imke de meester

    6 jaar geleden
    (roger) laat je beter op de hoogte brengen, die kinderen brengen ze zelf groot en die betalen ze ook zelf. Dus dat is helemaal niet kweken op de werkende mens, waar haal je zoiets
  • Steven Vanneberg

    6 jaar geleden
    Als je na 9 maand zwangerschap nog geen naam klaar hebt...
  • Nicca Vermeirsch

    6 jaar geleden
    Verzuurde mensen allemaal ! Er is een kindje geboren en de ouders zijn gelukkig. Mag da ?
  • Lily liken

    6 jaar geleden
    Proficiat meiske voor U kleintje . Zonde van de rotte wereld waarin het zit .
  • Diana Van Leemput

    6 jaar geleden
    Mijn schoondochter stond vijf uur na de bevalling van haar derde kind eten te maken voor haar gezin! We moeten toch eten! Daar is dit in mijn ogen niks tegen!
  1. Klopt jouw energiefactuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?
    Mijnenergie

    Klopt jouw energiefac­tuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?

    Af en toe berichten media over absurd hoge energiefacturen die bijvoorbeeld het gevolg zijn van een nulletje te veel of een vergeten komma. Dergelijke frappante fouten spot je als klant meteen. Maar soms duiken er ook afwijkingen op, die – hoewel ze minder in het oog springen - je toch een aardige duit kosten. Hoe stel je deze vast en op welke manier kan je ze aanvechten? Mijnenergie.be helpt je stap voor stap.
  2. Prins Harry en Meghan slaan terug met explosief boek: “Zij gaf haar leven op voor de Britse koninklijke familie”
    PREMIUM
    Royalty

    Prins Harry en Meghan slaan terug met explosief boek: “Zij gaf haar leven op voor de Britse koninklij­ke familie”

    Deden ze er wel goed aan de Britse monarchie te verlaten? Die vraag dringt zich steeds meer op over prins Harry (35) en Meghan Markle (38). Het nieuwe onthullende boek ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’ - dat op 11 augustus verschijnt - werpt een uniek licht op wat het koppel zo ver dreef om de banden met de monarchie door te knippen. Van de vermeende oorlog tussen Meghan en Kate Middleton, over de kille waarschuwingen die prins William gaf tot de haast ondraaglijke zorgen die Meghan en Harry met zich meesleurden: deze passages uit het boek doen momenteel héél wat stof opwaaien in het VK.