Bij het incident liep Pieter Timmers een gescheurde lip op.
Foto: Socialemediakanaal Elle De Leeuw

Parket onderzoekt geweld tegen ex-topzwemmer Pieter Timmers en zijn vrouw in Grimbergen

Het parket van Halle-Vilvoorde is een onderzoek gestart naar een incident in Grimbergen waarbij ex-topsporter Pieter Timmers en zijn vrouw Elle De Leeuw zijn betrokken. Op Instagram zegt het koppel slachtoffer te zijn van zinloos geweld. 

"Het is stilletjes hier", zo begint Elle De Leeuw, de vrouw van ex-topzwemmer Pieter Timmers, op sociale media haar verhaal over zinloos geweld. Daarbij een foto van de Olympisch kampioen met een gescheurde lip. 

Het koppel verklaart vorige week dinsdagnacht zonder reden aangevallen te zijn. Daarbij liepen ze beiden meerdere verwondingen op. "Pieters lip hing letterlijk uiteen, er is een vermoeden van botscheur in zijn tandboog en hij kan zijn tand kwijtraken", staat er op Instagram. "Ik heb rug- en schouderblessures en blijkbaar ook een hersenschudding en een whiplash", verklaart De Leeuw. 

Het koppel laat daarnaast nog weten een tijdje arbeidsongeschikt te zijn. Wat er precies is gebeurd, willen ze niet kwijt. Ook het parket van Halle-Vilvoorde wil niets meer kwijt over het incident. 

Foto: Instagram vrouw Pieter Timmers

Meest gelezen