Instagram/ANP (montage)
Volledig scherm
© Instagram/ANP (montage)

De loungeclub van Wesley Sneijder en Yolanthe blijft dan toch open

ShowbizzXenia Kasper, de manager van Yolanthe Sneijder-Cabau, heeft vandaag het rondzingende gerucht ontkracht dat de vorig jaar op Ibiza geopende loungeclub XaXa van de Sneijders na het stille winterseizoen de deuren sluit. ,,De zaak gaat deze zomer gewoon weer open'', verzekert Kasper. Dat is ook te lezen op de website van het bedrijf: see you next season.

0 reacties

  1. Diddy geeft na uitlekken beelden toch toe dat hij ex-vriendin mishandelde: “Walgelijk gedrag”
    Celebrities

    Diddy geeft na uitlekken beelden toch toe dat hij ex-vrien­din mishandel­de: “Walgelijk gedrag”

    Rapper Sean Combs (54), beter bekend als Diddy, heeft zondag alsnog toegegeven dat hij zijn ex-vriendin Cassie Ventura (37) heeft mishandeld. Hij ontkende dat eerder met klem, maar vrijdag doken beveiligingsbeelden op waarin is te zien hoe hij in 2016 grof geweld tegen haar gebruikt in een hotel in Los Angeles. Het lokale Openbaar Ministerie noemt de beelden ‘extreem weerzinwekkend’ en volgens kenners krijgt Combs er last mee. Toch zou de rapper niet kunnen worden vervolgd.
  2. KIJK. Adil El Arbi en Bilall Fallah met Will Smith op wereldpremière van ‘Bad Boys: Ride or Die’: “Grote eer voor ons”
    film

    KIJK. Adil El Arbi en Bilall Fallah met Will Smith op wereldpre­miè­re van ‘Bad Boys: Ride or Die’: “Grote eer voor ons”

    Woensdagavond ging de vierde ‘Bad Boys’-film in première in Dubai, ‘Bad Boys: Ride or Die’. Hoofdrolspelers Will Smith (55) en Martin Lawrence (59) maakten een grootse entree en reden de bioscoopzaal binnen met een Porsche. Maar ook de Belgische regisseurs van de film konden niet ontbreken. Adil El Arbi (35) en Bilall Fallah (38) spraken vol lof over het evenement en hun film. “Dit is de coolste stad ter wereld en we vertegenwoordigen de coolste film ter wereld, het een perfecte match”, vertelde Bilall aan het publiek.