© Kris Van Exel

Radja Nainggolan kan degradatie niet vermijden en ziet contract aflopen, maar: “Mijn toekomst ligt in Indonesië”

Begin december koos Radja Nainggolan (35) voor een avontuur bij FC Bhayangkara, in Indonesië. Degradatie ontlopen was het grote doel, maar daar is de Antwerpenaar niet in geslaagd.

dero

LEES OOK. “Ze begroeten mij hier op dezelfde manier als de president”: wij gingen op audiëntie bij Radja Nainggolan, de koning van Indonesië

Nainggolan was in tien wedstrijden goed voor een doelpunt en drie assists, maar dat volstond niet om Bhayangkara FC in de hoogste klasse te houden in Indonesië. De club van het leger eindigde met 26 punten uit 34 wedstrijden op de voorlaatste plaats en degradeert zo naar het tweede niveau.

Op Instagram kondigde Nainggolan aan dat zijn contract bij Bhayangkara afloopt. Een nieuw Europees avontuur lijkt echter heel veraf, want de Antwerpenaar laat duidelijk blijken dat hij zijn nabije toekomst in Indonesië, het geboorteland van Nainggolans vader, ziet.

“De mensen hier zijn geweldig en hebben mijn eeuwige respect. Ik hoop verder te kunnen gaan met Bhayangkara of een andere ploeg. Hopelijk tot volgend seizoen, maar mijn toekomst ligt hier in Indonesië. Wordt vervolgd”, aldus Radja Nainggolan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal