© REUTERS/Getty Images/Fotomontage GVA

Prins Harry en Meghan kiezen een wel heel specifieke datum voor hun verhuis

Prins Harry en Meghan gaan opnieuw verhuizen. Dit keer blijven ze binnen de Verenigde Staten. Ze zouden hun intrek nemen in een huis in Malibu. En dat op 29 juni. Een symbolische datum, want precies op die dag werd het echtpaar ook uit hun Frogmore Cottage in Windsor gezet door koning Charles.

vea
Bron: DailyMail

Al sinds 2020 vertoeven Prins Harry en Meghan in de Verenigde Staten, na een vete in de Britse koninklijke familie. Vier jaar later verhuizen ze opnieuw, dit keer zou het echtpaar hun intrek nemen in een huis in Malibu, in Los Angeles. Maar de datum voor die verhuis geeft aan dat het koppel niet meteen van plan is om terug te keren naar Groot-Brittannië.

29 juni is namelijk ook de datum waarop de royals uit Frogmore Cottage gezet werden door koning Charles. Dat ze precies op die datum naar de VS verhuizen zou erop wijzen dat het koppel nog niet klaar is voor een verzoening met de koninklijke familie. Dat vertelden koninklijke experts aan MailOnline.

Ook heeft prins Harry zijn officiële zakengegevens bijgewerkt. Nu staat er duidelijk in vermeld dat zijn nieuwe verblijfplaats de Verenigde Staten is, terwijl het eerder nog geregistreerd stond als Groot-Brittanië.

LEES OOK. Drie jaar geleden trokken Harry en Meghan zich terug als royals: ze zijn veel rijker, maar verder zullen ze zich het leven anders hebben voorgesteld

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER