Blauwvoet Oevel - Oostmalle

Derde Provinciale C Antwerpen

Oostmalle boekt overtuigende zege op Blauwvoet Oevel

In de wedstrijd zondag tussen Oostmalle en Blauwvoet Oevel, kwam Oostmalle al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 0-2-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 0-3 winst.

Oostmalle kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Senja Deschrijver scoorde na 7 minuten. Ephraim Sam bracht in de 34ste minuut Oostmalle op 0-2. De uitploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Brent Van Dijck scoorde in de 59ste minuut.

Blauwvoet Oevel heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Oostmalle twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 7' Deschrijver 0-1, 34' Sam 0-2, 59' Van Dijck 0-3.

GELE KAARTEN: 52' Kerkhofs (Blauwvoet Oevel), 65' Van Den Broeck (Blauwvoet Oevel), 86' Lams (Blauwvoet Oevel), 90' Lievens (Blauwvoet Oevel).