Anderlecht is van Lukasz Teodorczyk af: Poolse spits trekt richting Serie A

© Photo News

Ivan Santini en Landry Dimata scoren aan de lopende band bij Anderlecht en dus was er geen plaats meer voor Lukasz Teodorczyk in Brussel. Paars-wit heeft nu ook eindelijk een oplossing gevonden voor de Pool. Teodorczyk trekt met een definitieve transfer naar het Italiaanse Udinese. Dat heeft Anderlecht vrijdagavond bevestigd.

jug

De 27-jarige spits legde vrijdag zijn medische testen af bij Udinese, alvorens hij een contract ondertekende bij de Italiaanse eersteklasser. Dat gebeurde vlak voor het verstrijken van de transferdeadline in Italië.

Bij Udinese loopt ‘Teo’ ex-ploegmaat Bram Nuytinck tegen het lijf. De Nederlander maakte vorige zomer de overstap naar de Italiaanse club, die vorig seizoen als veertiende eindigde in de Serie A. Teodorczyk scoorde uiteindelijk 45 doelpunten in 93 wedstrijden voor Anderlecht. Hij stond ook nadrukkelijk in de belangstelling van Saint-Etienne, Nantes, Galatasaray en Nice.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen