Topmodel Gisele Bündchen huilt bij politieagent nadat ze probeerde te ontsnappen aan paparazzi: “Ik wil gewoon mijn leven leiden”© Surfside Police Department

Topmodel Gisele Bündchen in tranen nadat ze wordt tegengehouden door politie: “Ik wil gewoon mijn leven leiden”

Gisele Bündchen (43) is tijdens een interventie door de politie in tranen uitgebarsten. Het Braziliaanse topmodel werd woensdag in het Amerikaanse Surfside tegengehouden door een agent vanwege overdreven rijgedrag. Daar had ze wel een reden voor: de dame probeerde op dat ogenblik te ontsnappen aan “stalkende paparazzi”.

kmlo
Bron: New York Post

Bodycambeelden van de politie van Surfside laten zien hoe de agent de situatie aanpakte. “Ik weet wie je bent, maar er is niets dat ik daaraan kan doen”, klonk het bij de agent nadat hij de verklaring van het model te horen kreeg. “Maar hij is me als het ware aan het stalken”, drong Bündchen aan, waarna de agent haar aanraadde om aangifte te doen bij de politie van Miami Beach, waar het incident plaatsvond. Hij besloot Bündchen geen boete te geven, maar wel een waarschuwing.

Zichtbaar ontdaan door de situatie, barstte Bündchen in tranen uit. “Ik ben zo moe”, reageerde ze. “Overal waar ik ga, heb ik deze f*cking kerels achter me aan. Ik kan er niets tegen doen, ik wil gewoon mijn leven leiden.” De agent kon enkel zijn eerdere statement herhalen. “Ik kan hen niet beletten van hun job te doen, met name foto’s nemen.”

De video van de interventie leidde al tot veel misnoegde reacties bij de lokale autoriteiten. Zo was burgemeester van Surfside Charles Burkett erg ontgoocheld in de agent. “Deze reactie is totaal onaanvaardbaar”, liet hij weten. “Dit weerspiegelt niet de waarden en service die onze burgers mogen verwachten van de politie. Deze afwijzende houding tegenover een burger die duidelijk in nood verkeert, is alles wat we net niet willen zien.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER