ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Rapper Boef annuleert optredens wegens stemproblemen

MuziekRapper Boef (25) treedt tien dagen lang niet op. Hij heeft zijn optredens geannuleerd, omdat hij last heeft van zijn stem. Hij doet dit op doktersadvies, laat de rapper weten op sociale media.

0 reacties

  1. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.
  2. Amper promo en toch is nieuw album Taylor Swift nu al een schot in de roos. Maar: “Het hoogtepunt van de hype is bereikt”
    PREMIUM
    Muziek

    Amper promo en toch is nieuw album Taylor Swift nu al een schot in de roos. Maar: “Het hoogtepunt van de hype is bereikt”

    Nog voor er één noot te horen was, was ‘The Tortured Poets Department’ - het gloednieuwe album van Taylor Swift (34) - al een waanzinnig succes op Spotify. En dat zonder dat de Amerikaanse zangeres al te veel promotie voerde voor haar nieuwe plaat. Is ze gewoon te groot geworden om haar nieuwe album te laten falen? En hoelang zal haar succes nog blijven duren? Celebrity-experte Hilde Van den Bulck analyseert zorgvuldig de strategie van de popster.