© rr

Regio Turnhout getroffen door nieuwe faillissementen

Turnhout -

Op de vooravond van 1 mei heeft de ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, zes faillissementen uitgesproken. Zo is op de Kampheidelaan in Turnhout de nv Van Meir bankroet.

De uitspraak volgde na dagvaarding. Van Meir was een zakelijke dienstverlener. De curator is Geert Naulaerts. Nog in Turnhout valt het doek over de bv Healthy Fresh. Deze détailhandel in groenten en fruit was gevestigd op de Koningin Elisabethlei. De boeken werden neergelegd, Ben De Groof is de curator.

De bv Era Systems, Mgr. Miertstraat in Kasterlee, was een groothandel in hout. De onderneming werd gedagvaard. De zaak is nu in handen van curator Bart Mannaert. De bv De Kluis Tuinaanleg, Hoge Mierdse Heide in Oud-Turnhout was gespecialiseerd in landschapsverzorging. De handdoek werd in de ring gegooid. De curatoren zijn Tom Robeyns en Rudi Van Gompel.

De bv Cavadenti, Dokter Versmissenstraat in Hoogstraten was een tandartspraktijk. De faling volgde na dagvaarding. Katty Somers handelt het dossier verder af. En op de Heistraat in Mol valt het doek over de bv V&V E-commerce, een postorderbedrijf. Dat gebeurde na het neerleggen van de boeken. De curator is Senne Draulans.  (mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners