Nieuw bezwarend bewijsmateriaal tegenover R. Kelly duikt op.
Volledig scherm
Nieuw bezwarend bewijsmateriaal tegenover R. Kelly duikt op. © AP

Nieuwe sekstape waarin R. Kelly kind van 14 misbruikt duikt op tijdens onderzoek

CelebritiesEr is een nieuwe video opgedoken waarin R. Kelly te zien is terwijl hij seks heeft met een meisje van 14 jaar, zo verklaarde advocaat Michael Avenatti aan nieuwszender CNN.

5 reacties

  • Luc Van den Bulcke

    5 jaar geleden
    Vuil crapuul, niet meer niet minder.
  • stef peetrus

    5 jaar geleden
    Rap is crap ! Als je weet waarover die rappers zingen, ben je dan nog verwonderd ?
  • Willem Van Kalsteren

    5 jaar geleden
    Om te kotsen.
  • Andy Verachtert

    5 jaar geleden
    Laat het gerecht zijn werk doen en boven elke twijfel verheven bewijzen leveren. Dus geen uitspraken zoals "zij hadden de indruk dat...." en "leek op .....".
  • Jil Heirman

    5 jaar geleden
    Walgelijk ventje.
  1. “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteindelijk het leven kostte
    PREMIUM
    Celebrities
    2

    “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteinde­lijk het leven kostte

    Twee albums: meer was er niet nodig om van Amy Winehouse een legende te maken. Maar meer nog deden haar flamboyante levenswandel en haar worstelingen met drank en drugs inkt vloeien. Toen ze in juli 2011 op haar 27ste overleed, werd ze helemaal onsterfelijk. Nu er later deze maand een (gecontesteerde) film over haar leven verschijnt, staat ‘Story’ stil bij het tragische verhaal van de zangeres. Van de eerste stappen in haar carrière, tot een toxische relatie die alles naar de verdoemenis hielp en haar bewogen laatste dagen. “We dachten echt dat ze het zou redden.”
  2. KIJK. Zo ziet het natuurlijke haar van Beyoncé eruit: zangeres deelt dagelijkse haarroutine
    CELEBRITIES

    KIJK. Zo ziet het natuurlij­ke haar van Beyoncé eruit: zangeres deelt dagelijkse haarrouti­ne

    Fans van Beyoncé hebben een unieke glimp gekregen van de haarroutine van de Amerikaanse artieste. Op Instagram laat ze het volledige proces zien, van haar natuurlijk krullend haar tot het in stijl brengen en föhnen. De ‘Texas Hold ‘Em’-zangeres gebruikt de producten van haar eigen haarverzorgingslijn Cécred. “25 jaar lang kleur ik mijn natuurlijke haar blond”, schrijft de zangeres bij de video.