Voetganger overleden na aanrijding door vuilniswagen

© bfr

© bfr

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

In de Lindenlaan in het West-Vlaamse De Panne is dinsdagmiddag een vrouwelijke voetganger om het leven gekomen. De 79-jarige vrouw werd vlakbij het gemeentehuis van De Panne op straat gegrepen door een vuilniswagen en overleed ter plaatse. De chauffeur is na het incident doorgereden.

bfr

Het ongeval gebeurde op enkele tientallen meters van het gemeentehuis van De Panne. De omstandigheden zijn nog niet helemaal duidelijk. De vrouw werd op straat gegrepen door een vuilniswagen die in de straat een vuilniscontainer kwam leegmaken. Ze belandde onder het rechterachterwiel en overleed ter plaatse.

© bfr

De chauffeur reed na het incident door maar werd later in Koksijde tegengehouden door de politie. De chauffeur zegt dat hij van een aanrijding niets gemerkt heeft. De man wordt opgevangen door zijn collega's. Het onderzoek moet uitwijzen of de bestuurder de aanrijding had moeten opmerken. Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Veurne, heeft een verkeersdeskundige aangesteld om te onderzoeken hoe het ongeval precies kon gebeuren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen