Chaplin, met Nordin De Moor en Roel Vanderstukken
Volledig scherm
Chaplin, met Nordin De Moor en Roel Vanderstukken © Music Hall

Alweer tegenslag voor Roel Van der Stukken: 'Chaplin'-musical afgelast

De herneming van 'Chaplin', de musical van Music Hall met Roel Vanderstukken en Nordin De Moor in de hoofdrol, wordt volledig afgelast. De voorstellingen zouden normaal gespeeld worden in de Antwerpse Stadsschouwburg.

1 reactie

  • Mirko Di Wallenberg

    6 jaar geleden
    Waarom zeggen ze gewoon niet dat er te weinig toegangskaarten werden verkocht, in plaats van deze belachelijke uitleg???
  1. Waarom maakte Niels Destadsbader Jelle Cleymans  ooit uit voor ‘loser’ en ‘broekschijter’? “Amai, dat was ik helemaal vergeten”
    Play
    Showbits
    1

    Waarom maakte Niels Destadsba­der Jelle Cleymans ooit uit voor ‘loser’ en ‘broek­schij­ter’? “Amai, dat was ik helemaal vergeten”

    Ondertussen zijn Jelle Cleymans (38) en Niels Destadsbader (35) dikke vrienden die samen ‘14-18’ gaan spelen, maar in 2007 was dat lang niet het geval. Toen joelde Niels Jelle - tijdens een edelfiguratie bij ‘Spring’ - uit met straffe taal als ‘loser’ en ‘broekschijter’. Tijdens de eerste repetitie van de spektakelmusical confronteert reporter Jarne de heren met de beelden. “Ik was dat oprecht helemaal vergeten”, reageert Jelle. Niels maakt het meteen goed door hem als allereerste uit te nodigen voor het nieuwe seizoen van zijn ‘Ik vraag het aan’. Ontdek het allemaal bij Showbits.
  2. KIJK. Lesley-Ann Poppe en Jitske Van de Veire getuigen over plastische chirurgie in nieuw seizoen ‘Chasing Beauty’: “Ik ben dom geweest”
    Play
    TV

    KIJK. Lesley-Ann Poppe en Jitske Van de Veire getuigen over plastische chirurgie in nieuw seizoen ‘Chasing Beauty’: “Ik ben dom geweest”

    Steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor esthetische chirurgie, en onderzoek toont aan dat de vraag de komende jaren enkel zal toenemen. In het tweede seizoen van de Streamz-docu ‘Chasing Beauty: de prijs van perfectie?’ willen onder meer Lesley-Ann Poppe, Jitske Van de Veire en Pommeline Tillière de schaduwzijde van de plastische ingrepen belichten.