Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Nieuwe topman katholiek onderwijs ziet ‘existentiële crisis’ bij Vlaamse leerlingen: “We sturen ze te snel naar therapeut”
    PREMIUM

    Nieuwe topman katholiek onderwijs ziet ‘existen­tiële crisis’ bij Vlaamse leerlingen: “We sturen ze te snel naar therapeut”

    Dik 750.000 Vlaamse leerlingen krijgen volgend schooljaar een nieuwe baas. Bruno Vanobbergen (52) volgt Lieven Boeve (58) op als topman van het katholiek onderwijs. Wij gingen naar de persvoorstelling en verdronken daar bijna in een zee van vaagheid. Tot de nieuwe baas een opvallend statement over mentaal welzijn op school loste. “We moeten stoppen met alle problemen van onze jongeren te psychologiseren.” Wat bedoelt hij daarmee? En waarom plaatst hij die boodschap zo centraal bij zijn aantreden?
  2. Supervulkaan Campi Flegrei bij Napels getroffen door zwaarste aardbeving in 40 jaar tijd: vrouwengevangenis en honderden inwoners geëvacueerd

    Supervul­kaan Campi Flegrei bij Napels getroffen door zwaarste aardbeving in 40 jaar tijd: vrouwenge­van­ge­nis en honderden inwoners geëvacu­eerd

    Een aardbeving met een kracht van 4,4 is maandagavond om 20.10 uur geregistreerd op de Campi Flegrei, een supervulkaan in de buurt van Napels. Een hele reeks bevingen vond plaats in het gebied met een intensiteit die al 40 jaar niet meer is voorgekomen. Het Italiaanse Nationale Instituut voor Geofysica en Vulkanologie staat op scherp, want als de supervulkaan zou uitbarsten, kan dat catastrofale gevolgen hebben. Een vrouwengevangenis en honderden inwoners werden uit voorzorg geëvacueerd.