Journaliste Karlijn van Houwelingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Journaliste Karlijn van Houwelingen. © Getty Images, Joost Hoving

Vliegschaamte: je pakt vlucht na vlucht en ineens begint je geweten te knagen

Standplaats New York. Het vele reizen vindt correspondent Karlijn van Houwelingen (30) het leukste aan haar werk. Maar de laatste tijd begint het geweten te knagen: vliegschaamte.

16 reacties

  • Yves Steenssens

    5 jaar geleden
    Was de eerste die foto van lucht mailde naar de vrt in mei 1918 . De weerman plaatste een nog betere die dag . Bijna elke dag beleven we nu zonsverduistering .De bovenste luchtlagen geraken duidelijk verzadigd met chemische troep .Met de brandstof van één enkel vlucht naar Zuid-Afrika kan ik 1.020 jaar rijden met mijn oude diesel (7L) aan 2.000 km jaar. 150.000l :147 l
  • Francois Van Mol

    5 jaar geleden
    Dit geeft aan hoe men het volk telkens kan manipuleren en de jeugd kneden. Het is krankzinnig al die klimaat onzin te geloven. Het enigste wat hier telt is kassa kassa voor de overheid die alweer een excuus heeft voor extra milieu heffingen ,en die idioten die alweer het boetekleed aantrekken en hun aflaten willen kopen .Ik moet steeds terug denken aan de heksen jachten uit de middeleeuwen. Waanzin!!
  • Willem Van de Weghe

    5 jaar geleden
    ben al die groene klimaatzever grondig beu !!! diesels worden in Vlaanderen weggepest en doorverkocht waar ze in het buitenland nog 20 lekker doortuffen, hypocriete groene bende, draait allemaal maar om 1 ding : extra taksen !! onze onwetende jeugd wordt geïndoctrineerd door het groen linkse lerarenkorps, werkelijke schande. Ga studeren en zoek oplossingen ipv spijbelen.
  • Angele Coen

    5 jaar geleden
    Vliegschaamte waar halen ze dat uit als ik geen vlees eet verlies ik veel haar la la ze zijn zand in ons ogen aan't strooien
  • Joan Vliegen

    5 jaar geleden
    Beste mevr. Vhuyst. Los van de oorza(a)ken is een opwarming van 2 of meer graden op +- een eeuw is rampzalig voor de natuur fauna flora en de temperatuur en het hele klimaat. Wij zijn daar de hoofdoorzaak van dat is ook al lang bewezen. U laat zich iets wijsmaken probeert iedereen ervan te overtuigen van het feit dat het niet door ons is en of we er niets aan kunnen doen. Dat is niet waar. Kunnen we wel moeten we en zullen we zo snel en betaalbaar mogelijk. Mvg. Joan.