Meisje van twee per ongeluk doodgeschoten met rondslingerend wapen door broer of zus

© BELGAIMAGE Zoonar/D.Bachtub

Een meisje van amper twee jaar oud is per ongeluk neergeschoten in Ballard, een dorp in de Amerikaanse staat Utah. Een oudere zus of broer zou een rondslingerend vuurwapen verkeerd hebben opgepakt, waarna het kind door een kogel geraakt werd. Ze overleefde het incident niet. Dat schrijven verschillende Amerikaanse media.

mrra

In Amerika hebben heel wat mensen een geweer in huis. Bij een familie uit Utah liep dat fataal af. Zij hadden een vuurwapen gebruikt tijdens een jachtpartij, maar hadden het geweer nog niet opgeborgen. In plaats daarvan stond het binnen in huis tegen de muur.

Naast het wapen zat een meisje van twee jaar oud te spelen. Toen haar broer of zus wilde meedoen, besloten ze het vuurwapen te verplaatsen. Op dat moment sloeg het noodlot toe en ging het rondslingerend wapen af.

Hun ouders kwamen meteen naar het lawaai toegelopen. Toen ze hun peutertje zagen, reden ze haar meteen naar het ziekenhuis. Alle hulp kwam te laat. Het gezin is in shock. De autoriteiten hebben besloten dat de identiteit, het geslacht of de leeftijd van haar broer of zus niet bekend zal worden gemaakt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen