Babyboom bij ‘Thuis’: derde actrice in jaar tijd kondigt zwangerschap aan

© Instagram

Ze zitten met een ware babyboom bij het populaire tv-programma ‘Thuis’. Actrice Lauren Müller (36) kondigt aan dat ze zwanger is, en daarmee is ze al de derde ‘Thuis’-actrice die dit jaar zo’n heuglijk nieuws mag aankondigen.

SGG

Die Kirsche auf dem Sahnehäubchen, auf der Torte. It’s going to be a brand new kind of summer”, schrijft de actrice, die Duitse roots heeft, op Instagram. Dat betekent zoveel als “De kers op de taart. Het wordt een gloednieuwe zomer.” Daarbij deelt ze een foto waarop haar zwangere buik centraal staat.

Müller speelt al sinds 2017 Judiths zus Thilly, maar haar personage is niet zwanger. Fans zijn dus benieuwd naar hoe de makers van Thuis dit gaan oplossen. Want het belooft een ware uitdaging te worden. Müller is namelijk al de derde actrice die dit jaar aankondigt dat ze zwanger is.

Terugkeer?

Collega Marieke Dilles (37) maakte in februari bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kind. Dilles vertolkt de rol van Vicky, maar haar personage verdween eerder dit seizoen al uit beeld. Het is nog niet helemaal duidelijk of Vicky ooit terugkeert.

En ook Tine Priem (35) is in verwachting. Zij speelt de rol van Tamara. Hoe de Thuis-makers met haar zwangerschap zullen omgaan, is ook nog niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen