EPA
Volledig scherm
© EPA

Zoon van Shania Twain kreeg nog nooit verjaardagscadeau: "Ik wil hem niet verwennen"

Shania Twain heeft haar 16-jarige zoon Eja nog nooit een verjaardagscadeau gegeven. De 52-jarige countryzangeres wil haar kind niet verwennen, legt ze uit aan Mirror.

1 reactie

  • willy zachel

    6 jaar geleden
    Geen slechte houding maar ze moet daar nu ook niet in beginnen overdrijven want dan loopt ze het risico dat zoontje op het verkeerde pad komt te staan
  1. KIJK. Bruce Springsteen geeft update over zijn gezondheid en is ontroerd door hartverwarmende actie van fans
    MUZIEK

    KIJK. Bruce Spring­steen geeft update over zijn gezondheid en is ontroerd door hartverwar­men­de actie van fans

    Tientallen mensen zijn in Praag, Milaan en Marseille op straat gekomen om Bruce Springsteen (74) een hart onder de riem te steken. De zanger annuleerde vorige week vier concerten door stemproblemen en moet op doktersbevel rust nemen tot 12 juni. Gezien hij niet mag zingen, besloten zijn fans om samen te komen en zijn nummers te zingen. Dat is Springsteen niet ontgaan: in een video vertelt hij hoe ontroerend hij de actie vond. Daarbij laat hij ook weten dat hij aan de beterhand is, wat goed nieuws is voor de Belgische fans. Bruce Springsteen en zijn E Street Band treden op 2 juli op in ons land, op de wei van Werchter.
  2. KIJK. “Dus zo film je die scènes”: Will Smith deelt unieke achter de schermen-beelden van ‘Bad Boys 4’
    film

    KIJK. “Dus zo film je die scènes”: Will Smith deelt unieke achter de scher­men-beel­den van ‘Bad Boys 4’

    Will Smith (55) schittert opnieuw in de cinema met de vierde ‘Bad Boys’-film. Op Instagram deelt de Amerikaanse acteur een blik achter de schermen waarin te zien is hoe hij tijdens een scène een pistool vasthoudt én ondertussen ook een camera bedient. Verschillende fans reageren intussen laaiend enthousiast: van “Precies Call of Duty! Fascinerend om te zien hoe je dit voor elkaar hebt gekregen”, “Dit is echt gaaf!” tot “Dus zo film je die scènes!”. ‘Bad Boys: Ride or Die’ is vanaf woensdag te zien in de Belgische bioscopen.