Kate Middleton in een roze jurk van Gucci.
Volledig scherm
Kate Middleton in een roze jurk van Gucci. © Photonews

Kate Middleton geeft toe dat ze heel wat te leren had als moeder: “Ik was erg naïef”

royaltyHertogin Kate Middleton (37) moest naar eigen zeggen nog veel leren toen ze net moeder was. “Ik was erg naïef als ouder over hoe ontzettend belangrijk de eerste jaren zijn voor de verdere ontwikkeling van kinderen”, zei de hertogin van Cambridge woensdag tijdens een gesprek met onderwijs- en zorgprofessionals, schrijft het Amerikaanse tijdschrift People. 

4 reacties

  • Saadia Sellak

    5 jaar geleden
    Dit is pas een echte prinses in vergelijking met die Meghan.
  • Marco Debart

    5 jaar geleden
    Is dat niet voor elke nieuwe Mama en Papa zo ?
  • christianne bruyland

    5 jaar geleden
    staat met beide voeten op de grond en geeft toe dat ook een royal nood aan goede raad kan gebruiken, draag haar een warm hart toe, moet niet vanzelfsprekend zijn om telkens voor 100% te moeten voldoen , wetende dat men van kop tot teen gekeurd en gevolgd wordt, zowel door zij die het goed met u menen, als door zij die alleen maar kritiek willen uiten
  • Patrick Rasschaert

    5 jaar geleden
    Dit is geen schande. Het is een telkens wederkerend gebeuren voor een kersverse moeder. Een kind boreling verzorgen vergt een beetje ervaring welke men slechts kan opdoen bij het uitvoeren van de verzorging. En dat gaat dag op dag vlotter. Ieder kind reageert ook anders en bij meerdere kinderen gaan ervaren moeders de signalen misschien sneller herkennen.