Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Thinkstock

Belgische toeriste (32) verkracht tijdens wandeling in Spaanse badstad

ReizenEen Belgische vrouw (32) is tijdens haar vakantie in de Spaanse badstad Torreviaja verkracht. De vrouw was een wandeling aan het maken met haar hond. Tijdens de gruwelijke feiten maakten nog andere mensen misbruik van de situatie door haar gsm en andere spullen te stelen.

77 reacties

  • Jan Saelens

    6 jaar geleden
    Dank u Europese politiekers!
  • henri sluyts

    6 jaar geleden
    Als de volkswoede ontploft zal er nergens een schuilplaats zijn voor de politiekers die hier schuldig zijn en dat zijn ze zo goed als allemaal .
  • Wim Crommelynck

    6 jaar geleden
    Europa is om zeep.Opstand komt er! Politiek doet niks helemaal niks ,alleen maar belastingen innen voor de nieuwe europranen.Schande!
  • johny daneels

    6 jaar geleden
    Smeerlappen, dood met de kogel als voorbeeld, depolitieker die hem binnenbracht ook
  • John Rogers

    6 jaar geleden
    Tijdens de inquisitie en de Spaanse furie waren er absoluut geen Marokkanen betrokken, maar ja, van deze wel eerder gekende historische mentaliteit mag men niets zeggen want dat klinkt anti europees.
  1. “Alcoholwaarschuwingen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholreclame

    “Alcohol­waar­schu­win­gen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholre­cla­me

    Een voorlopig ontwerp van een ministerieel besluit van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) over alcoholreclame zorgt voor ongenoegen binnen de sector. Daarin staat dat er gezondheidswaarschuwingen zouden moeten komen bij alle vormen van alcoholreclame en dat in een soort roterend systeem. Concreet zou dat volgens ‘VTM Nieuws’ kunnen betekenen dat er op bijvoorbeeld parasols met bierreclame ook nog verschillende alcoholwaarschuwingen moeten gedrukt worden. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) probeert te sussen: “De discussie is niet afgelopen.”
  2. Overheid aast op 433 miljoen aan achterstallige inningen: wat als je met een onbetaalde boete op de baan wordt betrapt?
    PREMIUM

    Overheid aast op 433 miljoen aan achterstal­li­ge inningen: wat als je met een onbetaalde boete op de baan wordt betrapt?

    Iemand die bij een simpele wegcontrole al acht jaar ruim 6,2 miljoen euro aan achterstallige schulden aan de overheid blijkt te hebben. Het voorval in Hasselt klinkt absurd, maar blijkt geen alleenstaand geval. Alleen vorig jaar al verklaarden rechters ruim 518 miljoen euro aan misdaadgeld verbeurd. En dat geraakt maar moeizaam tot in de schatkist: er werd tot nu toe 85 miljoen geïnd. Hoe kan dat?