© RR

Callboys zijn klaar voor een tweede beurt

Het langverwachte tweede seizoen van de fictiereeks Callboys krijgt stilaan vorm. Dat leert de eerste foto die we van de opnames te zien krijgen.

tdl

Net geen twee jaar na de uitzending van de laatste aflevering van Callboys op Vier zijn de opnames voor een tweede seizoen begonnen. Op een foto van de set vinden we de vier hoofdrolspelers terug: Matteo Simoni, Rik Verheye, Stef Aerts en Bart ­Hollanders. Simoni, Aerts en Hollanders spelen gewoon opnieuw Devon Macharis, Wesley Biets en Randy Paret. Rik Verheye vertolkt nieuw­komer Jeremy Vleugels.

Jeremy is de identieke tweelingbroer van Jay Vleugels, die in het eerste seizoen op bijzonder onfortuinlijke wijze aan zijn einde kwam toen een kabel in zijn paardenstaart tussen de liftdeuren van een ziekenhuis geklemd raakte. Jay werd uitgestrooid door zijn vrienden en tweelingbroer ­Jeremy ging bij escortbureau Callboys aan de slag als manusje-van-alles, nadat Devon was teruggekeerd na een mislukt avontuur bij concurrent Fuckarmy.

Het tweede seizoen van Callboys zal ten vroegste dit najaar op Vier te zien zijn. Het vervolg komt er dankzij geld van telecom­gigant Telenet, wat niet betekent dat de nieuwe afleveringen eerst op Telenet te zien zullen zijn. Het gaat immers om geld dat vanuit de wettelijk opgelegde investeringsplicht wordt geïnvesteerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER