Het Prinsessia Kasteel.
Volledig scherm
Het Prinsessia Kasteel. © Plopsa

Iets voor jou? Trouwen in een Plopsa-park steeds populairder

Trouwen in Disneyland Parijs. Het is de droom van veel bruidjes die zich op hun grote dag een échte prinses willen voelen. Maar ook in de Plopsa-parken kan je terecht voor een onvergetelijk trouwfeest. In het Prinsessia Kasteel bijvoorbeeld. En dat wordt ook alsmaar populairder.

3 reacties

  • danny verbeeck

    6 jaar geleden
    Het blijven kinderen . De jongeren van nu , met K3 ,Studio 100, Plopsa , enz,.. opgegroeid. Die blijven kinds. Jammer maar bewijs het tegenovergestelde eens???
  • Chris Bollen

    6 jaar geleden
    de openingsdans meteen de Kabouterdans ?
  • IsinDerya

    6 jaar geleden
    super:-p
  1. Engie plant investering van 4 miljard euro, maar wil geen verlenging van kerncentrales met twintig jaar: “We hebben al genoeg werk”

    Engie plant investe­ring van 4 miljard euro, maar wil geen verlenging van kerncentra­les met twintig jaar: “We hebben al genoeg werk”

    De energiegroep Engie is van plan tot vier miljard euro te investeren in ons land tegen 2030. Dat heeft de nieuwe CEO van Engie België, Vincent Verbeke, vandaag bekendgemaakt. Zo pakt de Belgische marktleider uit met een nieuwe strategie, genaamd Energize2030, voor de komende jaren. Engie wil meer elektriciteit opwekken via hernieuwbare energie, investeren in flexibele capaciteit en een voorloper zijn in de verandering naar groene waterstofenergie. Maar er is momenteel niet veel enthousiasme over een eventuele levensduurverlenging van kerncentrales Doel 4 en Tihange 3 met twintig jaar in plaats van tien jaar.
  2. OPROEP. Hoe lopen de Vlaamse toetsen op uw school?
    1

    OPROEP. Hoe lopen de Vlaamse toetsen op uw school?

    Technische problemen overschaduwden woensdag de start van de Vlaamse toetsen. Nog tot 15 mei leggen 73.309 leerlingen van het vierde leerjaar van de basisschool en 77.221 leerlingen van het tweede jaar secundair onderwijs de Vlaamse toetsen af. Was uw klas of school vandaag aan de beurt? Hoe is dat verlopen? Waren de technische problemen van de baan? Of was het opnieuw minutenlang wachten om door te kunnen gaan naar de volgende vraag? Graag een seintje naar onze tiplijn 4040@hln.be