woensdag 21 maart 2018 - Goesting
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

Henk Rijckaert kon in de eerste aflevering het beste volgen.VTM

GEZIEN

Een toekomst vol goede en flauwe grappen

Hij werd bekend door de rubriek ‘Zonder handen’ in ‘Man Bijt Hond’, Neveneffecten en ‘Basta’. Maar sinds zijn rubriek in ‘De Laatste Show’ en ‘Scheire en de Schepping’ verkoopt Lieven Scheire vooral wetenschap, nu bij VTM.

Het is duidelijk dat zijn nieuwe programma ‘Kan iedereen nog volgen?’ grotendeels hetzelfde DNA heeft als ‘Scheire en de Schepping’. De presentator passeert nog altijd niet langs de kapper en toont enthousiast allerlei nieuwe uitvindingen, vaak uitvindingen die nog in volle ontwikkeling zijn. Wij waren alvast onder de indruk van de robot die stapte als een mens en plotseling een salto maakte. “Geen betere manier om de uitvindingen en innovaties van morgen uit de doeken te doen als in een entertainende panelshow in goed en geestig gezelschap”, weet hij.

In de eerste aflevering waren dat An Miller, Bill Barberis, Jens Dendoncker en Henk Rijckaert. Een erg onevenwichtig panel: de twee stand-upcomedians maakten er haast een onderonsje van, An Miller en Bill Barberis zaten er voor spek en bonen bij. Rijckaert deed het meest zijn best om als de plezantste thuis uit het panel tevoorschijn te komen met een spervuur van goede en flauwe grappen.

Gelukkig was er een aantal uitvindingen die het gevoel gaven dat we een rooskleurige toekomst tegemoet gaan, met bijvoorbeeld maar de helft van de ziektes en kwaaltjes die nu een domper zijn op de feestvreugde. En een begrafenisplanner voor een leuke uitvaart. (rdc)

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws