Vijftiger overleden bij zwaar ongeval op E34: snelweg richting Antwerpen pas na drie uur opnieuw open

© rr

Ranst -

Bij een zwaar verkeersongeval op de E34 in Ranst is donderdagmiddag een vijftiger om het leven gekomen. De man zat aan het stuur van een minibus die inreed op een vrachtwagen. De snelweg richting Antwerpen was drie uur lang volledig versperd.

Het ongeval op de E34 gebeurde omstreeks 13.20 uur. “Een minibus reed richting Antwerpen achteraan in op een vrachtwagen”, bevestigt de federale politie. “De bestuurder van de minibus zat gekneld in het voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden.” Het slachtoffer is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar aan zijn verwondingen.

De federale wegpolitie heeft de snelweg in de richting van Antwerpen volledig afgesloten in Zoersel. De betrokken voertuigen moeten getakeld worden, maar met die takeling kan pas gestart worden eens de dienst fotogrammetrie van de federale politie het ongeval in kaart heeft gebracht.

Het slachtoffer is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar aan zijn verwondingen

Alle verkeer moet de snelweg op de E34 verlaten via de afrit Zoersel en de calamiteitenomleiding volgen tot in Massenhoven. Er staat een kilometerslange file op de E34, het is aanschuiven vanaf Lille. Ook op de omleidingsroute gaat het verkeer traag.

 (jtp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen