© atv

Beerschot-aanhang stelt ultimatum: “Ook wij zullen afwachten met onze beslissing om verder te investeren in Beerschot”

De bezorgdheid onder de supporters van Beerschot groeit. Vak I deed eerder al een oproep aan de abonnees om voorlopig niet te verlengen. Nu volgt er nog een groter statement, ondertekend door de socio’s, logehouders, Vrienden van het Olympisch Stadion, Young Business Club, sponsors, supportersfederatie, Armata Viola, Wij Zijn Beerschot en de harde kern.

yala

LEES OOK. Chinese groep trekt stekker uit onderhandelingen met Beerschot

In hun statement benoemen zij de onzekere toekomst van de club en vragen ze vooral duidelijkheid, ten laatste op woensdag 15 mei. Tot dan verlengen ze hun abonnement niet. Het gaat over duizenden euro’s die (voorlopig) niet naar de club gaan.

“We zien stilstand, een totale impasse”, staat er onder meer te lezen. “De socio’s vragen dan ook om een onderhoud met de aandeelhouders. Hoe ziet de toekomst van de club eruit? Wie gaat die toekomst vorm geven? Blijven de huidige aandeelhouders aan boord, of wordt de club alsnog verkocht? Wat zijn de plannen met de club op korte, middellange en lange termijn? Wij willen hieromtrent duidelijkheid krijgen.”

“Wij willen meebouwen aan de toekomst van Beerschot, maar vragen duidelijkheid over die toekomst. We stellen hiervoor een deadline. Uiterlijk 15 mei willen we weten waar we staan. We verwachten tegen die tijd een duidelijke visie en plan met garanties. Ook wij zullen herbronnen. Ook wij zullen ons beraden. Ook wij zullen afwachten met onze beslissing om verder te investeren in Beerschot.”

Lees hier het volledige statement:

© LinkedIn

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners